Style your wedding Style your Party
Style your wedding Style your Party

Hoe werkt het nu precies?

Online shoppen is nog nooit zo eenvoudig en veilig geweest. Omdat het voor sommige mensen misschien de eerste keer is dat ze op een webshop een bestelling willen maken zetten we de verschillende stappen even op een rijtje.

Eerst en vooral ga je natuurlijk op ontdekkingstocht doorheen de verschillende categorieën. Iets leuks gevonden? Dan geef je het juiste aantal in en klik vervolgens op KOOP NU. Het geselecteerde artikel komt dan in uw winkelmandje. Je kan dan verdergaan met winkelen of gelijk naar de kassa gaan.

Aangekomen in de kassa check je nog een keertje of je alles hebt. Aantallen kunnen hier nog aangepast worden, artikelen kan je nog bijvoegen en je kan de keuze maken voor verzending of afhaling. Als alles klopt klik je op VOLGENDE STAP.

Om het bij de volgende bestelling makkelijk te maken vragen we om u te registreren. De gegevens voor verzending worden opgevraagd. Als je graag een factuur ontvangt, dan kan je ook hier het BTW nummer doorgeven. De bestelling kan uiteraard ook op een ander adres geleverd worden.

Gelieve de gegevens zorgvuldig na te kijken en te wijzigen indien nodig. Deze worden in het kader van jouw privacy enkel en alleen gebruikt voor de interne verwerking van uw bestelling.

In de volgende stap kan je de betaling uitvoeren. Style Your Party werkt hiervoor samen met Icepay. Zij staan in voor een 100% veilige transactie. Als alles gelukt is, dan krijg je een bevestigingsmail van jouw bestelling.

Mocht het niet lukken of je hebt nog vragen? Stuur ons dan een mailtje naar info@styleyourparty.nl. We zijn ook telefonisch bereikbaar op +31 70 888 23 06 van 9u - 17u tijdens werkdagen.

Veel shopplezier!

wie zijn wij?

Style Your Party
Postbus 1 | NL-2260 AA Leidschendam
Rabobank: NL03RABO 0312 3602 74
BTW: NL1822.13.936.B.02
KVK: 6683 4783
T: +31 70 888 23 06 | info@StyleyourParty.nl