Style your wedding Style your Party
Style your wedding Style your Party

Verzending en levering

Style Your Party werkt met DHL voor het bezorgen van bestellingen in België en Nederland. Het pakketje wordt persoonlijk overhandigd aan de geadresseerde op het door jouw gespecificeerde adres. Indien je laat leveren bij het bedrijf waar je werkt zal de levering indien mogelijk aangeboden en afgeleverd worden aan de receptie.

Je bent niet thuis als de levering gebeurt? Geen probleem. De pakketdienst zal een kaartje in jouw bus stoppen met berichtgeving van de levering met de stappen die je dan kan ondernemen.

Als je de bestelling liever komt afhalen, dan kan dat ook. Het is wel belangrijk om weten dat we geen winkel hebben. Je plaatst dan de bestelling online en we spreken af wanneer het het beste uitkomt om de bestelling af te halen in ons logistiek centrum te Leidschendam.


Verzendingskosten

Style Your Party levert in België en Nederland voor € 6,-. Bestellingen vanaf € 75,- worden zonder verzendkosten verzonden.


Leveringstermijn

Style Your Party verbindt zich ertoe de bestelling te leveren binnen de 2 werkdagen na ontvangst van betaling en indien alle producten van jouw bestelling voorradig zijn. In geval van het niet op voorraad zijn (totaal, gedeeltelijk of tijdelijk) van de bestelde goederen zal Style Your Party je op de hoogte brengen van de status van de bestelling en de geschatte levertijd doorgeven. De levertijden die vermeld staan bij de producten zijn slechts een richtlijn. We kunnen hier omtrent geen zekerheid geven aangezien we ook afhankelijk zijn van de levertijd van onze leveranciers.

wie zijn wij?

Style Your Party
Postbus 1 | NL-2260 AA Leidschendam
Rabobank: NL03RABO 0312 3602 74
BTW: NL1822.13.936.B.02
KVK: 6683 4783
T: +31 70 888 23 06 | info@StyleyourParty.nl